Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 101 of 101

Thread: My Haswell Setup

  1. #91
    Administrator Lloyd_mcse's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sudbury, Suffolk
    Posts
    2,902

    Default

    I would also start a new thread at the NVIDIA Forum outlining all your issues, hopefully it'll get some responses and not be buried in the official driver thread.

    RIG 1: Intel i7 4770K | ASUS SABERTOOTH Z87 | 16GB Corsair Vengeance Black LP 1866 C10 | ASUS GTX 1060 OC 6GB Expedition | 1x Samsung 850 Pro 512GB | 2x WD 1TB Black 6Gb/s RAID 0 | ASUS STRIX SOAR | Coolermaster CM 690 II USB 3.0 | Corsair AX860i | Corsair H100i

    | Windows 10 Professional x64 on all |
    | Full PC List |



  2. #92
    Senior Member Outcasst's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    289

    Default

    Changing of the SLI bridge and getting a performance boost... could be on to something.

    I've had many problems using the flexible SLI cables on both mine and dave's machine, having to reseat, re-orientate them multiple times before they were perfect. I recently purchased a rigid cable, and those problems went away.

    Can/have you tried the 3-Way SLI bridge you got with the motherboard (if it fits the spacing)? Should look like one of these: http://www.pcper.com/images/reviews/495/bridge1.jpg

    If it fits, then it would rule out the SLI bridge since the rigid ones shouldn't have any possibility of problems occuring.
    The Grid. A digital frontier. I tried to picture clusters of information as they moved through the computer.
    What did they look like? Ships? Motorcycles? Were the circuits like freeways?
    I kept dreaming of a world I thought I'd never see. And then, one day. I got in.

  3. #93
    Administrator Lloyd_mcse's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sudbury, Suffolk
    Posts
    2,902

    Default

    Better yet ...

    EVGA Pro SLI Bridges


    RIG 1: Intel i7 4770K | ASUS SABERTOOTH Z87 | 16GB Corsair Vengeance Black LP 1866 C10 | ASUS GTX 1060 OC 6GB Expedition | 1x Samsung 850 Pro 512GB | 2x WD 1TB Black 6Gb/s RAID 0 | ASUS STRIX SOAR | Coolermaster CM 690 II USB 3.0 | Corsair AX860i | Corsair H100i

    | Windows 10 Professional x64 on all |
    | Full PC List |



  4. #94
    Senior Member Outcasst's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    289

    Default

    Yeah been meaning to grab one, can never catch them when they're in stock.
    The Grid. A digital frontier. I tried to picture clusters of information as they moved through the computer.
    What did they look like? Ships? Motorcycles? Were the circuits like freeways?
    I kept dreaming of a world I thought I'd never see. And then, one day. I got in.

  5. #95
    Administrator Lloyd_mcse's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sudbury, Suffolk
    Posts
    2,902

    Default

    Quote Originally Posted by Outcasst View Post
    Yeah been meaning to grab one, can never catch them when they're in stock.
    Yeah they look great, almost worth going SLI for lol

    RIG 1: Intel i7 4770K | ASUS SABERTOOTH Z87 | 16GB Corsair Vengeance Black LP 1866 C10 | ASUS GTX 1060 OC 6GB Expedition | 1x Samsung 850 Pro 512GB | 2x WD 1TB Black 6Gb/s RAID 0 | ASUS STRIX SOAR | Coolermaster CM 690 II USB 3.0 | Corsair AX860i | Corsair H100i

    | Windows 10 Professional x64 on all |
    | Full PC List |



  6. #96
    Member Mark1978's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Warrington
    Posts
    120

    Default

    Yeah they light up with the TITANS too. Cards wont work but the case will look good
    My Rig :Intel® Core™ i7-5930K Processor | Asus Sabertooth X99 | Corsair 16GB DDR4 Dominator 3000MHz | EVGA GeForce GTX TITAN Superclocked x2 in SLI| Samsung 1TB 850 EVO | 2x Toshiba 3TB Black 6Gb/s | ASUS Xonar Xense PCI-E | Corsair Obsidian 650D |Corsair AX1200W | Corsair H100i GTX Hydro Cooler

  7. #97
    Administrator Lloyd_mcse's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sudbury, Suffolk
    Posts
    2,902

    Default

    So...have you heard back from EVGA or NVIDIA yet? What did they have to say?

    RIG 1: Intel i7 4770K | ASUS SABERTOOTH Z87 | 16GB Corsair Vengeance Black LP 1866 C10 | ASUS GTX 1060 OC 6GB Expedition | 1x Samsung 850 Pro 512GB | 2x WD 1TB Black 6Gb/s RAID 0 | ASUS STRIX SOAR | Coolermaster CM 690 II USB 3.0 | Corsair AX860i | Corsair H100i

    | Windows 10 Professional x64 on all |
    | Full PC List |



  8. #98
    Member Mark1978's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Warrington
    Posts
    120

    Default

    I'm in the middle of speaking to Gigabyte, EVGA and NVIDIA. Nothing confirmed or sorted yet but hopefully it will soon. Its beginning to do my f****** head in!

    Someone asked me to use speccy?! Never used it before but here are the details it came up with - http://speccy.piriform.com/results/H...ukO1qr25RL86uY

    I wouldnt even know where to start to be honest!!
    My Rig :Intel® Core™ i7-5930K Processor | Asus Sabertooth X99 | Corsair 16GB DDR4 Dominator 3000MHz | EVGA GeForce GTX TITAN Superclocked x2 in SLI| Samsung 1TB 850 EVO | 2x Toshiba 3TB Black 6Gb/s | ASUS Xonar Xense PCI-E | Corsair Obsidian 650D |Corsair AX1200W | Corsair H100i GTX Hydro Cooler

  9. #99
    Member Mark1978's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Warrington
    Posts
    120

    Default

    This is quite embarrassing

    It would seem that the problem has been fixed. Without looking to tempt fate, my graphics and FPS appear to be back to normal.

    The problem?

    IMG-20131015-WA0009.jpg

    The three lights next to the power button! Turned them off and all was OK :banghead

    Everything is at stock, or reduced (*RAM for example) so if everything stays the same, I will look to overclock the chip shortly. Then I cant take another 7 pages up

    Thank you for all your help, much appreciated.
    My Rig :Intel® Core™ i7-5930K Processor | Asus Sabertooth X99 | Corsair 16GB DDR4 Dominator 3000MHz | EVGA GeForce GTX TITAN Superclocked x2 in SLI| Samsung 1TB 850 EVO | 2x Toshiba 3TB Black 6Gb/s | ASUS Xonar Xense PCI-E | Corsair Obsidian 650D |Corsair AX1200W | Corsair H100i GTX Hydro Cooler

  10. #100
    Administrator Lloyd_mcse's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sudbury, Suffolk
    Posts
    2,902

    Default

    Oh that's good.
    No problem mate, anytime
    Looking forward to seeing what you can get out of the chip

    RIG 1: Intel i7 4770K | ASUS SABERTOOTH Z87 | 16GB Corsair Vengeance Black LP 1866 C10 | ASUS GTX 1060 OC 6GB Expedition | 1x Samsung 850 Pro 512GB | 2x WD 1TB Black 6Gb/s RAID 0 | ASUS STRIX SOAR | Coolermaster CM 690 II USB 3.0 | Corsair AX860i | Corsair H100i

    | Windows 10 Professional x64 on all |
    | Full PC List |



  11. #101
    Member Mark1978's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Warrington
    Posts
    120

    Default

    Updated specs December 2015,

    Mobo: Asus X99 SABERTOOTH
    Chip: Core i7 5930K Haswell-E
    PSU: 1200W Corsair AX Series 80PLUS Gold Modular Power Supply
    Ram: Corsair 16GB DDR4 Dominator 3000MHz
    GPU: EVGA GeForce GTX TITAN Superclock Signature Edition x 2
    SSD: 1TB Samsung 850 EVO
    HDD: 2 x Toshiba (7K3000.D) 3TB SATA 6GB
    Cooler:Corsair H100i GTX Hydro Cooler
    Sound card: Asus Xonar Xense
    Headset: Sennheiser PC 350 SE Gaming Headset
    Case: Corsair Obsidian 650D Black Midi Tower Window Gaming Case
    Monitor: 2 x Dell U2711 Ultrasharp

    Changed Cooler, SSD, chip, motherboard and ram. Actually managed to fit it all myself from scratch! Only took 100 texts and 50 phone calls . Looks like spaghetti junction inside though!
    My Rig :Intel® Core™ i7-5930K Processor | Asus Sabertooth X99 | Corsair 16GB DDR4 Dominator 3000MHz | EVGA GeForce GTX TITAN Superclocked x2 in SLI| Samsung 1TB 850 EVO | 2x Toshiba 3TB Black 6Gb/s | ASUS Xonar Xense PCI-E | Corsair Obsidian 650D |Corsair AX1200W | Corsair H100i GTX Hydro Cooler

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •